Esitykset

Teatteri Arina etsii tekijöitä!

Tule mukaan toteuttamaan Teatteri Arinan koko perheen satunäytelmää Lintu Sininen, jonka on kirjoittanut Sakari Topelius!

Haemme kaikenikäisiä esiintyjiä, joilla on avoin mieli ja kyky heittäytyä. Tanssi- ja laulutaito sekä aiempi esiintymiskokemus ovat eduksi, mutta eivät edellytys osallistumiselle.

Haemme myös tekijöitä näytelmän taustatiimiin: lavastukseen, puvustukseen, maskeeraukseen, valo- ja äänitekniikkaan, markkinointiin yms.

Otathan huomioon, että mikäli sinut valitaan näytelmään, sitoudut syksyn harjoitusaikatauluun. Harjoituksia on syys-joulukuussa 2021 keskimäärin 2/viikko. Harjoituksia on myös tammikuussa 2022. Ensi-ilta on Topeliuksen päivänä 14.1.2022 ja esitykset jatkuvat helmikuun puolelle.

Mikäli kiinnostuit, laita meille vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen teatteriyhdistysarina@gmail.com su 8.8.2021 mennessä.

Hakemuksessa tulee ilmetä:
1. nimesi
2. yhteystietosi (puh.nro ja sähköposti)
3. lyhyt kuvaus itsestäsi
4. esiintymiskokemuksesi ja erityisosaamisesi ja/tai -kiinnostuksesi (valot, äänet, lavastus, markkinointi tai muu taustatyö projektin hyväksi)
5. miksi haluat tähän projekttiin

Hakemusten perusteella jatkoon valituille lähetämme kutsun casting-tilaisuuteen, joka pidetään la 21.8.2021 Seinäjoen Nuorisokeskuksessa (Vanha teatteri) osoitteessa Puskantie 3, 60100 Seinäjoki. Aikataulu tarkentuu lähempänä.

Lisätietoja löydät Facebookista Teatteri Arinan sivulta. Voit myös tiedustella niitä ohjaaja Jukka Vieriltä
puh. +358442988586 tai vierijukka@gmail.com.

Tervetuloa mukaan tekemään taidokasta hyvän mielen teatteria, jossa on pukuloistoa, glamouria ja sadun taikaa!