Menneet esitykset

Lintu Sininen-esitykset siirtyvät syksyyn 2022

Ei auta koronaan edes Deoletan taiat, miekkamiesten mittelöt eikä prinsessain suruvirsi! Virus on tässä, ensi-iltaamme siirtämässä!

Valitsevassa, hyvin nopeasti muuttuvassa covid 19-viruksen luomassa tilanteessa olemme joutuneet tekemään raskaan päätöksen: Lintu Sininen siirtyy kokonaisuudessaan syksyyn 2022. Olisi liian haastavaa yrittää saada esitys lavalle seuraavien viikkojen aikana, kun tauti- ja rajoitustilannetta saa jännittää koko ajan. Eikä väliajalla pääsisi edes kahvioon, mikä on yksi osa teatterinautintoa!

Projektia ei missään nimessä peruta, koska se on miltei esittämistä vaille valmis. Suuren työn ei anneta mennä hukkaan! Ilmoitamme myöhemmin uudesta ensi-illan päivämäärästä ja siirrymme nyt kevättauolle. Silloin viimein nähdään, kuka on mystinen Lintu Sininen!

Mikäli olet varannut tai ostanut lipun, olethan yhteydessä Arinan sähköpostin kautta teatteriyhdistysarina@gmail.com. Liveto-lippupalvelun kautta ostetut liput voi periä takaisin lippupalvelun asiakaspalvelun kautta asiakaspalvelu@liveto.io